Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Slaatje van rodekool en walnoten

Aantal personen: 4

Ingrediënten

400 gr rodekool
zout, versgemalen zwarte peper
2 eetlepels balsamicoazijn
6 eetlepels olijfolie
75 gr walnoten
50 gr Parmezaanse kaas
1/2 bosje tijm
4 eetlepels room

Bereiden

Rasp de rodekool en kruid deze licht met zout.
Maak een vinaigrette van olie, azijn en peper en laat de rodekool
hierin
30 minuten marineren.
Hak 50 gr walnoten grof en schaaf de Parmezaan.
Ris de blaadjes tijm van de steeltjes.
Schik de rodekoolsla op borden, schep er telkens 1 eetlepel licht
opgeklopte room op en leg er wat kaasschaafsel en gehakte walnoten
naast.
Garneer met tijm en hele walnoten.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Salade met warme gamba’s en een gember-appeldressing
Condion (salade met tonijn)
Schorsenerensalade
Mangosalade
Lauwe salade van tonijn met basilicum

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes